Kalev Spa esine parkla sai korraliku tähistuse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: PARKIMINE TOOMPUIESTEE ÄÄRES, AHTRI TÄNAVA ÄÄRES, RAVI TÄNAVAL KESKHAIGLA JUURES JA KALEV SPA JUURES   :TALLINN, EESTI, 30OCT12.
Parkimine. Toompuiestee, Ahtri tänav, Ravi tänav Keskhaigla, Kalev Spa. 
lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
TLMPM03: PARKIMINE TOOMPUIESTEE ÄÄRES, AHTRI TÄNAVA ÄÄRES, RAVI TÄNAVAL KESKHAIGLA JUURES JA KALEV SPA JUURES :TALLINN, EESTI, 30OCT12. Parkimine. Toompuiestee, Ahtri tänav, Ravi tänav Keskhaigla, Kalev Spa. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eelmisel nädalal kirjutas Postimees.ee eksitavast parkimiskorraldusest Aia tänaval Kalev Spa esisel parkimisplatsil, tänaseks on asi korras.


Nimelt asub Tallinna vanalinnas Aia tänaval Kalev Spa ees olev parkla linna maal ja seal kehtib samasugune parkimistasu nagu kõikidel vanalinna tänavatel. Paraku andis sellest märku vaid üks väike tahvel keset parklat, mis jäi paljudel sõidukijuhtidel märkamata.

Nii tasusidki paljud autojuhid parkimise eest parkimisfirmale Europark, sest nende vaatevälja jäid ainult Europargi tasulise parkla märgid. Häda on selles, et Europargi hallata on vaid üksikud parkimiskohad Kalev Spa seina ääres, ülejäänud parkla on linna tänavamaal ning seal kehtib samasugune tasu nagu kõigil vanalinna tänavatel.

Transpordiameti andmetel kirjutati seal iga päev välja vähemalt viis-kuus 31 euro suurust viivistasu otsust sellistele sõidukijuhtidele, kes on parkinud linna maal, kuid maksnud eksikombel Europargile.

Tänaseks on olukord muutunud ja ükskõik kummalt poolt parklasse sõitev autojuht peaks märkide järgi kindlasti aru saama, et tegemist on vanalinna parkimistsooniga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles