Plank kuulutab Radari tulekut

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IDeeJazzi märk rinnas, valmistas džässiõpilane ja maastikuarhitektuuri üliõpilane Kristofer Soop eile Tartu raeplatsil osaliselt jäätunud «Suudlevate tudengite» skulptuuri juures ette šablooni, et sellega kaunistada festivali teabeplanku.
IDeeJazzi märk rinnas, valmistas džässiõpilane ja maastikuarhitektuuri üliõpilane Kristofer Soop eile Tartu raeplatsil osaliselt jäätunud «Suudlevate tudengite» skulptuuri juures ette šablooni, et sellega kaunistada festivali teabeplanku. Foto: Sille Annuk

Tartu raeplatsile on kerkinud väike plank, mis kuulutab festivali IDeeJazz tulekut. Eile lõpetas kergelt habetunud noor mees selle kirjamise šablooni abil. Kuigi ta on džässkitarrist, ei astu ta sel korral kuulajate ette.

Festivali korraldajate hulgas tegutsev noor habemik Kristofer Soop õpib Elleri muusikakoolis viimast aastat džässkitarri ja Eesti Maaülikoolis viimast aastat maastikuarhitektuuri. Oma panuse annab ta IDeeJazzi heaks seekord märkide-värkide eest hoolitsejana.

Maailmatasemel muusika

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles