Savised näpud ja suur elektriarve

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil viimistleb Anne Ilves sõbra valmistatud kõrget savist kassi. Seejärel läks kass ümmargusse põletusahju tasside ja muude vidinate kõrvale küpsema (teisel pildil).
Pildil viimistleb Anne Ilves sõbra valmistatud kõrget savist kassi. Seejärel läks kass ümmargusse põletusahju tasside ja muude vidinate kõrvale küpsema (teisel pildil). Foto: Mihkel Maripuu

Aasta tagasi korraldas üks Eesti ajaleht suure kampaania, kus lubati täita inimeste soove. «Kui enamik kirjutajatest soovis uut mobiili või soojamaareisi, siis mina kirjutasin oma suurest unistusest – isiklikust keraamikaahjust,» räägib Anne Ilves, kes igapäevaselt on tööl ühes riigiametis. Ajalehe abil Ilvesel oma suurt soovi täita ei õnnestunud, küll aga leidis ta pärast kirja ärasaatmist lehekuulutuse abil just talle sobiv ahju.


«Jälgisin pidevalt kuulutustelehti ja kuigi põletusahju tavaliselt ei müüda, pandi just siis üks müüki,» rõõmustab Ilves veel aasta hiljemgi. Selle eelmine omanik, üks naisettevõtja oli käinud paar korda keraamikakursustel ja otsustanud endale oma ahju soetada. Aga kui ahi ärinaise korteris tööle pandi, siis selgus, et see levitab spetsiifilist lõhna, ja tasapisi hakkas ka omaniku keraamikavaimustus lahtuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles