Elleri kooli unistus hakkab täituma

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elleri muusikakooli juurdeehitise fassaad on planeeritud punakaspruunidest tellistest, mis viitab Tartu rikkalikule tellisarhitektuurile. Kooli uus peasissepääs tuleb sisehoovi, uue ja vana õppehoone vahele.
Elleri muusikakooli juurdeehitise fassaad on planeeritud punakaspruunidest tellistest, mis viitab Tartu rikkalikule tellisarhitektuurile. Kooli uus peasissepääs tuleb sisehoovi, uue ja vana õppehoone vahele. Foto: eskiis

Toomemäe nõlval asuv Heino Elleri nimeline Tartu muusikakool saab järgmise aasta lõpuks juurdeehitise, kuhu tuleb koori- ja orkestrisaal, nüüdisaegne helistuudio ning uued ruumid nii akadeemiliste löökpillide kui rütmimuusikaosakonnale.

Elleri kooli direktor Kadri Leivategija ütles, et eile YIT Ehitusega sõlmitud lepinguga astutakse suur samm kauaaegse unistuse täitumise poole, kuna juurdeehitise vajalikkusest ja ehitamisest on räägitud juba viimased kolmkümmend aastat.

Kuigi ehitaja leidmiseks välja kuulutatud riigihanke tähtaeg oli juba juunis, venis võitja väljavalimine ja lepingu sõlmimine novembrisse. Nimelt ületasid kõik hankel tehtud pakkumised ehituseks ette nähtud summat ning kool taotles Euroopa Regionaalarengu Fondist rahastatava hoone tarvis riigilt raha juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles