Tiina Tauraite ja Erki Laur – muutustega julgelt silmitsi

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamiku peas küllap vaid küsimärke tekitava Von Krahli teatri kaks elukaaslastest põhinäitlejat Tiina Tauraite ja Erki Laur haaravad võimalusest, et lükata ümber mõnedki stamparusaamad, mis massiteadvuses nii nende enda, kunstiloomingu kui ka kogu ilmaelu kohta valitsevad.
Enamiku peas küllap vaid küsimärke tekitava Von Krahli teatri kaks elukaaslastest põhinäitlejat Tiina Tauraite ja Erki Laur haaravad võimalusest, et lükata ümber mõnedki stamparusaamad, mis massiteadvuses nii nende enda, kunstiloomingu kui ka kogu ilmaelu kohta valitsevad. Foto: Mihkel Maripuu

Ei üritanud ma Tiina Tauraitele ja Erki Laurile kõva-mehe-muljet jättagi. «See on küllap minu probleem, aga Von Krahli näitlejad tekitavad mus alati pisut hirmu,» tunnistasin igasuguse sissejuhatuseta.

Eeldasin, mis vastuseks tuleb. Tuligi: «Miks?» päris Tauraite.

«Sellepärast,» seletasin, «et nendega käib kaasas avangardismi ja postmodernismi ja puhta kunsti aura – ja ma ilmselt ei kuulu nende hulka.» Nagu enamik Eesti inimesi – ent selle jätsin targu lisamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles