Vello Vikerkaar: kolhoosnik

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Vikerkaar
Vello Vikerkaar Foto: SCANPIX

Me ostame pikaajalist reklaami ainult neisse väljaannetesse, mis lubavad, et me esineme nende lugudes.» Suhtekorraldusdirektor oli vaevalt 28-aastane, tõeliselt toimekas naisnähvits. Aasta oli 2012 ja me istusime kõrgel linna kohal ühe Eesti suurema ettevõtte luksuslikes ametiruumides, ent mul oli ometi tunne, nagu räägiksin Nõukogude kolhoosnikuga.

Vahetevahel teen tööd mõne ajakirja heaks, täites toimetaja rolli, kui õige toimetaja on parajasti ära või valitseb üleminekuperiood, mille on põhjustanud suurt tööjõu voolavust tekitav türanlik omanik. Sel korral paluti mul esindada ajakirja suhtekorraldusinimeste ees.

Ma olen ka läänes näinud, kuidas suhtekorraldajad sama kaarti välja käia üritavad, isegi kui teavad, et see ei anna tulemusi. Väärikas ajakiri vastab libekeelele ikka ühtmoodi: teie ideed on teretulnud, aga kui soovite vorsti vorsti vastu, siis vaadake ise, kuidas hakkama saate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles