«Eestimaa uhkus» otsib kangelasi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba kaheksandat korda toob TV 3 ekraanile saate ja tänugala «Eestimaa uhkus», kus tunnustatakse lihtsaid inimesi, kes on korda saatnud eriliselt häid tegusid.

TV 3 tegevjuht Priit Leito märgib, et «Eestimaa uhkus» on saanud traditsiooniliseks aastalõpusaateks, mida väga oodatakse ja armastatakse. Leito sõnul vajavad kõik elurõõmu, optimismi ja positiivsust ning just seda «Eestimaa uhkuse» gala kiirgabki.

Tänavune «Eestimaa uhkuse» galaõhtu jõuab vaatajateni detsembri lõpus, vihjeid tublide inimeste kohta saab «Seitsmestele uudistele» saata 23. novembrini. Infot oodatakse kõigi nende kaasmaalaste kohta, kel on suur süda ja abivalmis meel ning kes on kangelasliku käitumise ja õilsate tegudega teistele eeskujuks. Olgu nendeks siis elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, külaelu edendajad – kõik head inimesed, kes on teinud rohkem, kui neilt oodatagi oskaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles