Obamal ja Romneyl seisab ees pinev lõppmäng

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklaste asepresidendikandidaat Paul Ryan ja presidendikandidaat Mitt Romney teel neid kampaaniaüritustele viivatele lennukitele.
Vabariiklaste asepresidendikandidaat Paul Ryan ja presidendikandidaat Mitt Romney teel neid kampaaniaüritustele viivatele lennukitele. Foto: AFP/SCANPIX

USA presidendikampaania on pärast orkaan Sandy põhjustatud katkestust taas hoos. Küsitlused ennustavad viimaste aegade kõige tasavägisemaid valimisi – Barack Obamat ja Mitt Romneyt lahutavad vaid protsendipunkti kümnendikud.

Kuigi USA kirdeosariikides enam kui 90 inimelu nõudnud raju on praeguseks möödunud, võivad tormil olla tuleva teisipäeva valimistulemuse jaoks ettearvamatud tagajärjed.

Paljudes paikades kasvab rahulolematus elektrivarustuse aeglase taastumise ja transpordivõrgu häirete pärast. New Yorgis ja New Jerseys on suletud enam kui pooled bensiinijaamad ning kütuse pärast on puhkenud ka kaklusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles