Kaja Kallas: Reformierakonnal tuleb suud puhtaks rääkida

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Kaja Kallas tunneb muret nõndanimetatud Silvergate'i mõju pärast Reformierakonnale ja teeb parteile ettepaneku suud korralikult puhtaks rääkida, sest vastasel korral jääb must plekk külge kõigile liberaalse maailmavaate kandjatele.

Kaja Kallast üllatas suur vastukaja tema üle-eilsele blogipostitusele, kus ta väitis, et seni kuni Reformierakond eitab erakonna rahastamise probleemi olemasolu, ei saa lahendust tekkida, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kallas ütles, et tema arvates on rahulolematus tekkinud sellest, et umbes poolt ühistkonnast ei ole väga kuulatud või arvesse võetud ning lisas, et kindlasti tuleks asju avalikult arutleda.

Kallase sõnul oli temale väga üllatav, millist turbulentsi on tekitanud valdava seisukohaga mittenõustumine, nii sees kui ka väljas ning tema hinnangul on see ohumärk ja signaal, et midagi on valesti.

Kallase arvates peab poliitiline lahendus olukorrale sündima arutelude käigus, kuid nii kaua, kui probleemi eitatakse, lahendust ei sünni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles