Kool süüdistab vanemaid laimus

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud teisipäeva õhtul avastas Liilia Kilk, et tema kunstigümnaasiumi esimeses klassis käiva poja särk on katki ning selg on samast kohast marraskil.
Möödunud teisipäeva õhtul avastas Liilia Kilk, et tema kunstigümnaasiumi esimeses klassis käiva poja särk on katki ning selg on samast kohast marraskil. Foto: Sille Annuk

Möödunud nädalal Tartu kunstigümnaasiumis lahvatanud koolivägivalla juhtumit asus uurima noorsoopolitsei. Kooli direktor aga süüdistab TV3 uudistesaates esinenud lapsevanemat ja telekanalit kooli laimamises.

Telekanal TV3 andis möödunud neljapäeval eetrisse uudislõigu, milles kirjeldati Tartu kunstigümnaasiumi esimeses klassis juhtunut, kus üks poiss kriipis plastist plastiliininoaga teise poisi särgi katki ning selja veriseks. Väidetavalt ei meeldinud kiusajale kannatanu talvesaapad, mis olla vanainimeste omad.

Teleuudises ütles poisi ema Liilia Kilk, et kardab poja tuleviku pärast, kuna selline olukord olla koolis pidevalt. «See on täiesti tavaline seal koolis ... kellel on silm sinine, kellel muhk otsa ees,» väitis Kilk telekanalile. Samuti hämmastas teda õpetajate suhtumine, et hoopis kiusatu oli nõrk ja oleks pidanud kohe vastu hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles