Naistuttavat terroriseerinud meest ootab kohus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus.
Viru maakohus. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Viru ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla mehe, kes süüdistuse järgi terroriseeris nii vaimselt kui ka füüsiliselt oma naistuttavat.

Eeluurimisel kogutud andmetel lõi 40-aastane Marek tunamullu augustis ja oktoobris 20-aastast naist kahel korral. Mullu juunis ei lasknud Marek samal naisel tunni aja jooksul oma korterist lahkuda. Ühtlasi ähvardas Marek mullu juuni lõpus sama naist, et rikub ning hävitab tema ja tema lähedaste vara.

Mullu juuli alguses tungis Marek ebaseaduslikult Narvas asuvasse maja ning süütas selle põlema. Kuigi mees teadis, et majas viibis ka 82-aastane naine, ei jätnud ta oma kuritegelikku plaani pooleli, selgitas politsei.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Marek süüdistuse kehalises väärkohtlemises, ähvardamise katses, omavolilises sissetungis ja süütamises. Lõppeval nädalal Viru maakohtus toimunud eelistungil leppisid menetluspooled kokku, et kohus hakkab süüasja arutama järgmise aasta augustis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles