Mäepealse elanikud saavad hea ühenduse kesklinnaga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäepealsele on kerkinud ridamisi korterelamuid ja neid tuleb järjest juurde, kuid korralikku bussiühendust kesklinnaga sealsel rahval pole.
Mäepealsele on kerkinud ridamisi korterelamuid ja neid tuleb järjest juurde, kuid korralikku bussiühendust kesklinnaga sealsel rahval pole. Foto: Andres Haabu

Mäepealse-Karsti piirkonna elanikud toetavad mõtet asendada troll nr 2 bussiga ja pikendada liini nende kodukandini.

Mäepealse-Karsti piirkonda on viimastel aastatel loodud kodud ligi 1500 inimesele ja uusi maju kerkib üha juurde. Sealsamas lähedal on ka maanteeameti büroo ja Tehnopoli hooned. «Piirkonnas on palju noori peresid, kellel lasteaia- ja kooliealised lapsed, kuid nendele on omal käel kooli liikumine praegu väga keeruline ja seda nii ühistranspordist kui ka korralike kõnniteede vähesusest tulenevalt,» tõdevad mitme sealse kortermaja elanikud oma ühisavalduses.

Praegune bussiliin ei rahulda kedagi, sest inimesed soovivad korralikku ühendust kesklinnaga nii tööpäevadel, õhtuti kui ka nädalavahetustel. «Elanikud toetavad linna plaani asendada troll nr 2 bussiga, mis läbib ka Kadaka puiestee – Mäepealse piirkonda, suundub otse kesklinna ning sõidab sama tiheda graafikuga kui praegu troll, seda ka nädalavahetustel. Selline lahendus suurendaks ka võimalusi vajaduse ja soovi korral istuda ümber teistele bussidele või trollidele,» kinnitasid sealsed elanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles