Tartu seinatenniseelu sipleb surnud ringis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihastes Pallase puiesteel vana hotelli vastas kerkib hoone, kuhu on plaanitud kolm seinatennise­väljakut.
Ihastes Pallase puiesteel vana hotelli vastas kerkib hoone, kuhu on plaanitud kolm seinatennise­väljakut. Foto: Margus Ansu

Eesti suuruselt teises linnas on üks seinatennise­väljak, samal pulgal on Kilingi-Nõmme. Võrdluseks saab tuua, et Tallinnas on väljakuid 17, poole väiksema elanike arvuga Pärnus viis ning väikelinnades Raplas ja Kuressaares kaks.

Ainuke koht, kus Tartu seinatennisesõbrad praegu koguneda saavad, on Arena spordiklubi. Selle juhataja Andres Kirss rääkis, et õhtused ajad on triiki täis, aga päeval on väljakud vabad. Kuid ta tunnistas, et pole päevaseid aegu ka reklaaminud.

Varem sai mängida veel Teguri tänaval ja Ringtee lähedal paiknenud Tartu seinatenniseklubis, kuid need kohad on nüüdseks ajaloo hämarustesse vajunud. Kirss ütles ka, et seinatenniseväljak leiba lauale lihtsalt ei too, sest halduskulud on suured ja suvekuudel pole mängijaid, kuna inimesed eelistavad sportida värskes õhus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles