Tiina Kangro: kuulge, seltsimehed!

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Kangro
Tiina Kangro Foto: SCANPIX

Ajakirjanik Tiina Kangro kirjutab, et Eesti riigisektor rakendab palju energiat näilisuse tootmiseks ja nii on päris värskendav, kui Andrus Ansipil või Jürgen Ligil lipsab suust välja mõni spontaanne, PR-armee poolt veel kohitsemata fraas.

Eesti on professionaalide maa – meil on olemas aastakümnete pikkuse staažiga karjääripoliitikud, riigijuhid, spetsialistid ja professionaalne ametnikkond, kuid ... sisuliste asjadega tegelemise asemel toodetakse palehigis näilisust.

Üks minister kinnitas hiljuti eravestluses, et pool tema tööajast kulub PRile. Tema alluvatelt olin hiljuti kuulnud arvamust, et minister juhib asutust tähtaegade seadmise ja defineeritud lahenduste etteandmisega. Selleks-ja-selleks kuupäevaks tuleb menetleda teema ja jõuda vaat niisuguste tulemusteni. Kui tegelikkus on teistsugune, tuleb sellest üle olla. Liigseid probleeme mitte tõstatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles