USA välispoliitika ei muutu

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Barack Obama (paremal) ja vabariiklaste presidendikandidaat Mitt Romney eelmisel kuul toimunud kolmanda teledebati järel. Professor Edward Rhodesi sõnul pooldavad mõlemad välispoliitikas vaatamata erinevale retoorikale pragmaatilist lähenemist.
USA president Barack Obama (paremal) ja vabariiklaste presidendikandidaat Mitt Romney eelmisel kuul toimunud kolmanda teledebati järel. Professor Edward Rhodesi sõnul pooldavad mõlemad välispoliitikas vaatamata erinevale retoorikale pragmaatilist lähenemist. Foto: AFP/SCANPIX

Ükskõik, kes tänastel presidendivalimistel võitma peaks, ei ole USA välispoliitikas ning pühendumises Eesti-suguste liitlaste toetamisele oodata suuri muutusi, rääkis George Masoni ülikooli professor Edward Rhodes intervjuus Postimehele.

Mis rolli mängib välispoliitika homsetel (tänastel – toim) valimistel?

Nendest ei kujune välispoliitika valimised. Ma ei usu, et valimistulemus tegelikult mõjutab märkimisväärselt Ameerika välispoliitikat. See, mida Romney ja Obama soovivad enda sõnul välispoliitikas saavutada, on väga lähedane. Tohutuid muutusi ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles