Edukas neljapaat on praeguseks lagunenud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (üleval), Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei jämsä praeguste plaanide kohaselt koos neljapaati ei istu.
Kaspar Taimsoo (üleval), Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei jämsä praeguste plaanide kohaselt koos neljapaati ei istu. Foto: Liis Treimann

Tänavu mitmel puhul publikut rõõmustanud paarisaerulist neljapaati järgmisel hooajal tõenäoliselt samas koosseisus stardis ei näe.

Septembris toimunud sõudmise EMil kuldmedali võitnud ja Londoni OMil 4. koha saavutanud paarisaerulise neljapaadi koosseisu kuulunud Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä valmistuvad uueks hooajaks eraldi ja tõenäoliselt järgmisel aastal ühte paati ei istuta.

2009. aastal kahepaadil MMil pronksmedali võitnud Taimsoo ja Raja harjutavad kuni 18. novembrini koos Horvaatias. Endrekson ja Jämsä treenivad aga individuaalselt koduses Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles