Lasteaia juhataja sai napsipeo eest noomituse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ei Lasnamäel asuva Muhu lasteaia töötaja, juubilar Ljubov Glotova (pildil laua otsas), tema kolleegid ega külalised näinud lasteaias töö ajal alkoholi manustamises midagi halba.
Ei Lasnamäel asuva Muhu lasteaia töötaja, juubilar Ljubov Glotova (pildil laua otsas), tema kolleegid ega külalised näinud lasteaias töö ajal alkoholi manustamises midagi halba. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna haridusameti juhataja Andres Pajula määras Lasnamäel asuva Muhu lasteaia juhatajale Ljubov Abramovale töö ajal lasteaia ruumides peetud peo eest noomituse.


Haridusameti juhataja karistas ainult lasteaia juhatajat, alkoholi pruukinud töötajate karistamine on omakorda lasteaia juhataja pädevuses, ütles Tallinna haridusameti info peaspetsialist Leini Jürisaar.

Lasnamäel asuva Muhu lasteaia töötajad korraldasid 23. märtsi päeval töötaja sünnipäevapeo, kus joodi veini ja brändit. Samal ajal tegid lapsed lõunauinakut.

Postimehe andmetel oli sünnipäevapeo korraldaja lasteaia laohoidja Ljubov Glotova, kes ise pidas tööpostil pidulaua katmist normaalseks ning kinnitas, et tal pole võimalik külalisi restorani viia.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull tuvastas kahel lasteaiatöötajal alkoholi tarvitamise nähud, naised puhusid alkomeetrisse alla 0,5 promilli.

Lasteaias alkoholi tarvitamise eest tegi politsei kahele töötajale kiirmenetluse korras trahvi. Koos alluvatega puhuma pandud lasteaia juhataja Ljubov Abramova osutus täiesti kaineks.

Abramova möönis, et loomulikult pole lasteasutuses, veel vähem ajal, mil lapsed majas viibivad, alkoholi joomine lubatud. «Ma teadsin, et peetakse juubelit, kuid ma ei teadnud, et juuakse,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles