Suusalaat ootab kasutatud varustust

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusalaada peakorraldaja Vahur Teppan kutsub inimesi üles tooma kasutult seisev suusavarustus laadale ja pakkuma seda soodsalt neile, kes nii kasutatud kui tervetest suuskadest veel rõõmu tunneksid. Üks kogumiskoht asub Lõunakeskuse uisulaenutuses.
Suusalaada peakorraldaja Vahur Teppan kutsub inimesi üles tooma kasutult seisev suusavarustus laadale ja pakkuma seda soodsalt neile, kes nii kasutatud kui tervetest suuskadest veel rõõmu tunneksid. Üks kogumiskoht asub Lõunakeskuse uisulaenutuses. Foto: Sille Annuk

Peagi saabuva talispordihooaja eel korraldab MTÜ Suusahullud järgmisel laupäeval Lõunakeskuse liuväljal suure suusalaada, mille tarbeks kogutakse terve järgmine nädal kasutatud suusavarustust.

Suusalaada peakorraldaja Vahur Teppan ütles, et sai ürituse mõtte aastaid tagasi Alaskal elades.

«Seal on Tartust poole väiksem linn ja talvehooaja alguse kuulutajaks oligi selline laat. See toimus ühes kooli võimlas, kus hommikul vara oli juba kakssada inimest järjekorras,» meenutas Teppan, kelle sõnul helistavad talle talve tulles pea iga päev tuttavad ja küsivad, kas on pakkuda kasutatud suusavarustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles