Raivo Külasepp tahab näha rohkem õnnelikke inimesi

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta põllumeheks valitud köögivilja kasvatava Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp hoiab tiitliga kaasas käivat «Külvaja» kuju oma kabinetis. Kingitus on väga päevakajaline, sest firmas algas just suur külvamise ja istutamise aeg.
Aasta põllumeheks valitud köögivilja kasvatava Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp hoiab tiitliga kaasas käivat «Külvaja» kuju oma kabinetis. Kingitus on väga päevakajaline, sest firmas algas just suur külvamise ja istutamise aeg. Foto: Kristjan Teedema

Aasta põllumeheks valitud kurke ja maitserohelist kasvatava Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp jättis uhked lillekimbud kontori eesruumi tulijaid rõõmustama. Väärika tunnustusega kaasas käiv «Külvaja» kuju seisab tema kabinetis.

«Pidu pole mahti olnud pidada,» muheles teisipäeval aasta põllumeheks valitud Raivo Külasepp eile lõuna ajal. Selleks ajaks oli tal tehtud hommikune tavapärane tiir kasvuhoonetes ja peetud mitu nõupidamist.

«Tiitel tuli ootamatult, väärikaid nominente oli lausa 16 ja nad kõik on kõvad tegijad,» jätkas aasta põllumees. «Neljapäeval teeme töötajatega väikse istumise. Aasta põllumehe tiitel on tunnustus meie kõigile töötajatele. See tiitel peaks väärtustama meie ametit, toidu tootmist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles