Koolitajad tahavad pakkuda paremat toitu

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitajad Triin Muiste (vasakul) ja Merike Kütt pidid ühe kuivati juurde ostma, sest ise 42 kraadi juures kuivatatud smuutikate ja linaseemneleibade nõudlus oli nii suur.
Koolitajad Triin Muiste (vasakul) ja Merike Kütt pidid ühe kuivati juurde ostma, sest ise 42 kraadi juures kuivatatud smuutikate ja linaseemneleibade nõudlus oli nii suur. Foto: Sille Annuk

Kui Triin Muiste ja Merike Kütt ainult koolitusi tegid, oli neil pidevalt probleem, et kliendid ostsid näitamiseks toodud raamatud või toorained lihtsalt käest ära.

Loomemajanduskeskuses tegutsev Parema Elu koolitusfirma õpetab kõiksugu kasulikke asju oma mõtteviisi muutmisest sushi valmistamiseni. Toidu- ja toitumiskoolitustel on nende programmis suur osa ning paljud õpitoad on just neile inimestele, kes peavad mingit toiduainet vältima või tahavad paremini ja tervislikumalt süüa teha.

Toitumisnõustaja Triin Muiste sõnul tuli alatihti ette, et kui ta rääkis inimestele näiteks kanepiseemnete kasulikkusest – sealt saab neidsamu häid oomega-3-rasvhappeid, mida kalast –, ütles klient, et see on tore küll, aga kus selliseid asju üldse müüakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles