Kati Kusmin: elan karme otsuseid raskelt üle

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Kusmin
Kati Kusmin Foto: Peeter Langovits

Eestis leidub naisjuht, kes on alati hakkama saanud, olgu tegemist hotelli või šokolaadivabriku, kaubamaja või rõivaäriga, ja isegi ligi 20 ettevõtet koondava kolossiga. Samal ajal kasvatab ta last, kes vajab erihoolt. Tuleb tunnistada: isegi edukatel meestel on põhjust tema võimekust kadestada.


Küsisin kunagi varem Kati Kusminilt (44), mida ta arvab sellest, et nüüd, mil majandus on pärast masu uuesti kosuma hakanud, on ettevõtted jälle asunud rahakraane avama. Kusmin tunnistas, et jääb sel teemal pigem ettevaatlikuks, sest pole sugugi kindel, kas ka inimeste rahakotid sama kiiresti täituvad.

Meie järgmine kohtumine toimus kaupmeeste liidu korraldatud briifingul, kus Kusmin üritas koos teiste kaubandusjuhtidega kummutada üldlevinud müüte selle kohta, et kaupmehed on ülemäära ahned ning mujal Euroopas on hinnad odavamad kui meil.

Lisaks rääkis ta plaanist, mis tänaseks teoks saanud – nimelt saab maainimene nüüd kaardiga oma kodupoest sularaha välja võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles