Linn annab Tähtvere kinnistu tennisele

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skate-pargi kõrval olev linna maa on leidnud lauluväljaku ürituste ajal rakendust parklana. Järgmise suve lõpuks rajab aga Dorpat Sport krundile kuue välisväljakuga  tennisekompleksi.
Skate-pargi kõrval olev linna maa on leidnud lauluväljaku ürituste ajal rakendust parklana. Järgmise suve lõpuks rajab aga Dorpat Sport krundile kuue välisväljakuga tennisekompleksi. Foto: Sille Annuk

Tartu lauluväljakul toimuvate suurürituste ajal autoparklana kasutatava skate-pargi kõrval asuv linna maa antakse järgmiseks viieteistkümneks aastaks OÜ-le Dorpat Sport, kes rajab sinna kuue välisväljakuga tennisekompleksi.

Kuna tennisekompleks eeldab väljakute, hoonete ja autoparkla ehitamist, seadis linn möödunud nädalal volikogu heakskiidul Kreutzwaldi 1b krundile hoonestusõiguse. Hoonestusõigusega koormatava maa-ala ligikaudne suurus on 7500 ruutmeetrit ning Dorpat Sport peab ruutmeetri eest maksma 0,38 eurot aastas.

Dorpat Spordi juhatuse liikme ja neli aastat tagasi avatud Tähtvere tennisekeskuses rajaja Mati Ivaski sõnul on nende plaan teha Tartusse koht, kus saaks korraldada rahvusvahelisel tasemel võistlusi. Viimaste tarvis on vaja vähemalt nelja väljakuga kompleksi. Uutel väljakutel saaksid mängida ka kõik harrastajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles