Mehel lasub süüdistus oma hõimlaste ründamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Illustreeriv foto.
Rusikas. Illustreeriv foto. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tallinnas algas lõppeval nädalal kohtuprotsess mehe üle, kes süüdistuse järgi ründas oma lähedasi, tekitades neist ühele kergeid, teisele aga raskeid vigastusi.

Kohtueelsel uurimisel kogutud andmetel tungis 48-aastane Juri mullu 8. juuni õhtul Tallinnas Vikerlase tänava korteris kallale oma elukaaslase isa naisele. Süüdistuse järgi lõi Juri 1931. aastal sündinud kannatanut rusikaga näkku ja kui naine kukkus põrandale, siis peksis teda ka jala ja jalutuskepiga ning tõmbas jõuga sõrmuse sõrmest. Kannatanu sai kehavigastusi ja tundis valu.

Samuti süüdistab põhja ringkonnaprokuratuur Jurit selles, et mullu 7.-11. augustini peksis ta Tallinnas Keskuse tänava korteris korduvalt oma elukaaslast rusikate ja jalgadega, kuni too põgenes korterist akna kaudu. Vägivalla tõttu sai 1968. aastal sündinud naine eluohtliku tervisekahjustuse, murdes muuhulgas mitu luud.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Juri süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja raske tervisekahjustuse tekitamises ning astus lõppeval nädalal Harju maakohtu ette. Juri süüasja kohtulik uurimine jätkub järgmise nädala kolmapäeval. Süüdimõistmisel ootab varem kahel korral kriminaalkorras karistatud meest kuni 12-aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles