Klitško võimutses ka uudses olukorras

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariusz Wachi (vasakul) on tabanud järjekordne Vladimir Klitško valus löök. Vaatamata korralikule tümitamisele pidas Wach vastu kõik 12 raundi.
Mariusz Wachi (vasakul) on tabanud järjekordne Vladimir Klitško valus löök. Vaatamata korralikule tümitamisele pidas Wach vastu kõik 12 raundi. Foto: AP/Scanpix

Ukrainlane Vladimir Klitško säilitas nädalavahetusel oma meistrivööd, kui tümitas Hamburgis poolakat Mariusz Wachi.

Profipoksi üliraskekaalus WBA, IBFi, WBO ja IBO meistrivöid enda valduses hoidev Vladimir Klitško kaotas hiljuti oma treeneri ja hea sõbra Emanuel Stewardi. Lisaks astus talle järjekordses tiitlimatšis vastu senistest vastastest pikem ja siiamaani vaid võite tunnistanud Mariusz Wach. See kõik aga Klitškod ei häirinud ja tema valitsemisaeg sai kindlalt jätku.

Ukrainlane ei suutnud Hamburgis toimunud 12 raundi jooksul 202 cm pikkust Wa­chi küll nokauteerida, kuid tema üleolek oli siiski ilmselge. Klitško võidunumbriteks poolaka üle märgiti lõpuks 120:107, 120:107, 119:109.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles