Turvatöötajad tabasid kaubanduskeskuses narkodiileri

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uimastid
Uimastid Foto: USS Security

USS Security turvatöötajad pidasid täna Tallinnas Kristiine keskuses kinni narkodiileri, kellelt saadi kätte 24 doosi narkootilist ainet.

Täna kell 13 jäi Kristiine Keskuse turvateenistusele silma kummalise olekuga noormees, kes siirdus kaubanduskeskusse sisenedes otsejoones tualettruumi ega väljunud sealt 10 minuti jooksul, teatas USS Security avalike suhete juht.

Asjaolusid kontrollima minnes leidsid turvatöötajad noormehe nägu pesemas, kusjuures tal tundus olevat ilmseid raskusi ärkvel püsimisega.

Noormees juhatati turvaruumi, kus ta tunnistas, et on narkojoobes ning andis turvakontrolli käigus välja kaks kasutatud süstalt. Tema sõrmkindast tuli aga lagedale minigrip-kilekott, milles oli 24 väikest fooliumvoldikut narkootilise ainega. Noormehe väitel oli tegemist heroiiniga, kuid visuaalsel vaatlusel võis see olla pigem afgaanlase nime all tuntud fentanüül.

Kinnipeetu väitis, et narkootikum oli tal mõeldud vaid enda tarbeks. Samas helises turvakontrolli käigus pidevalt tema telefon ja laekusid SMS-id tõenäoliselt oma doosi ootavatelt klientidelt.

USS-i töötajad andsid 1993. aastal sündinud kinnipeetu üle politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles