Ringtee sild ootab kooskõlastusi

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Tooner-Projekti koostatud 3D-visualiseering Ringtee sillast, silla põhiprojekti koostas Ehituse ja Tarkvara Inseneribüroo.
OÜ Tooner-Projekti koostatud 3D-visualiseering Ringtee sillast, silla põhiprojekti koostas Ehituse ja Tarkvara Inseneribüroo. Foto: Tooner-Projekt

Tartu linn loodab 400 meetri pikkuse Ringtee silla ja ühtlasi Idaringtee teise ehituslõigu ehitusloa andmiseni jõuda lähinädalatel, kui õnnestub saada veel puuduvad kooskõlastused ja läbi arutada mõned projekti muudatused.

Veel hiljaaegu käisid tõsised arutelud silla tehnilise lahenduse üle: kas sellele tuleks kavandada kaks paisuvuuki, nagu oli eelprojektis, või neli.

Tartu linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool ütles, et esimene lahendus tähendanuks, et paisuvuugi kohas mängib sild 30 sentimeetri ulatuses, nüüd valiti nelja vuugiga lahendus, mille puhul liigub sild 7-8 cm igas paisuvuugis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles