Rocki peatreener: peame tegema nende elu põrguks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrvaklapid peas ja seljakott seljas, astus eile pärastlõunal koos teiste meeskonnaliikmetega Ülenurme lennuväljal lennukist välja Gaz Metan Mediase üks kahest ameeriklasest Deven Mitchell, keda tuleb Rockil täna eriti tähelepanelikult jälgida.
Kõrvaklapid peas ja seljakott seljas, astus eile pärastlõunal koos teiste meeskonnaliikmetega Ülenurme lennuväljal lennukist välja Gaz Metan Mediase üks kahest ameeriklasest Deven Mitchell, keda tuleb Rockil täna eriti tähelepanelikult jälgida. Foto: Kristjan Teedema

TÜ/Rock peab täna õhtul EuroChallenge’i sarjas teise kohtumise: koduväljakul minnakse vastamisi Rumeenia klubiga Gaz Metan Medias. Mõlema meeskonna peatreenerid ihkavad vaid võitu.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe (pildil) sõnul on nad Ukrainas saadud valusa ühepunktise kaotuse unustanud. «Ma ei taha seda üldse meenutada. See on minevik ja sellest me ei lähtu,» sõnas Kullamäe enne tähtsat mängu.

Ta iseloomustas Rumeenia klubi seal pallivate välismaalaste kaudu. «Minu jaoks on seal kolm kindlat võtmemängijat, kelle individuaalsed oskused pole võib-olla nii head, kui olid Ukraina Južnõi välismängijatel, aga nad mängivad väga ilusti. Nendele tuleb kindlasti erilist tähelepanu pöörata ja selleks me ka valmistume,» rääkis Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles