Skandaal jätab teeneteristist ilma

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Tammiste
Tarmo Tammiste Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Siseministrilt politsei aastapäeva puhul äsja teeneteristi saanud Ida prefektuuri korrakaitsebüroo juht Tarmo Tammiste loobub puhkenud kiirusemõõdikute skandaali tõttu kõrgest autasust.

Politseimajor Tarmo Tammiste sai siseministrilt politsei II klassi teeneteristi ja sellega kaasneva 400 eurot preemiat vahetult enne eelmisel nädalal puhkenud skandaali. Ettepaneku Tammiste politsei teeneteristi saamiseks esitada tegi tema toonane ülemus, prefekt Aldis Alus. Teeneteristi vajalikkust põhjendati tänuna pikaajalise hea töö eest.

Nüüdseks on Tammiste langenud politseijuhtide seas ebasoosingusse. Väidetavalt sai Tammiste juba kevadel prefektilt suunised, kuidas kiirusemõõdikutega tekkinud ebaseaduslik olukord omal initsiatiivil õigeks keerata ja probleem varakult lahendada. Miks midagi ei juhtunud, on küsimus toonasele prefektile ja Tammistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles