Rytas nullis Kalevi räsitud eesliini

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Wilkinson (palliga).
Gary Wilkinson (palliga). Foto: Raigo Pajula

Kalev/Cramo võõrustas Ühisliiga kuuendas kohtumises Lietuvos Rytast ja pidi vastu võtma 60:73 kaotuse. Kalevi peatreeneri Aivar Kuusmaa nimetas võtmeteguriks nii külaliste agressiivset kaitset kui ka kalevlaste vigastusest räsitud pinki.

«Kui pole paar nädalat seda taset mänginud, on nendele mängudele päris keeruline tulla,» nentis ka 15 punkti visanud Tanel Sokk. «Tuleb vastastele au anda, suurem osa meie pallikaotusi oli nende agressiivsusest tingitud. Avapoolaja keskel kadus meil kolmeks-neljaks minutiks teravus ära ja sealt said nad initsiatiivi kätte,» sõnas Sokk. «Samuti ei suutnud me taktikaliselt just kaitses kõiki asju ära teha. Rünnakul oli niigi raske.»

Kalevi mängu vedasidki Sokk ja parimana 20 silmani jõudnud Keith McLeod, peale nende said käe valgeks veel vaid kolm meest. Eriti silmatorkavalt napiks jäi Kalevi eesliini roll – põlvevigastuse käes vaevlev Bamba Fall istus küll võistlusvormis pingil, kuid ei mänginud minutitki, teda asendanud Frank Elegar jäi lausa nullipoisiks. Viiest vabaviskest vaid ühe tabanud Gary Wilkinsongi ei suutnud enamat viiest punktist, saades käe valgeks alles kolmanda veerandaja lõpusekunditel. Samuti jäädi selgelt alla lauavõitluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles