Noortekeskus kipub käest libisema

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne noortekeskuse direktor Ahto Külvet näitas majas laiutavat hallitust.  Praegu käib tehnilise järelevalve ameti nõudel majas elektrisüsteemi remont, aga see on vaid väike osa kõigest tegemist vajavast.
Anne noortekeskuse direktor Ahto Külvet näitas majas laiutavat hallitust. Praegu käib tehnilise järelevalve ameti nõudel majas elektrisüsteemi remont, aga see on vaid väike osa kõigest tegemist vajavast. Foto: Sille Annuk

Aasta oli siis 2008. Linn kuulutas, et Anne noortekeskusele on lõpuks kindlalt plaanis ehitada uus maja Tartu spordimaja kõrvale ning nende vana hoone asemele tuleb lasteaed või isegi kaks.

Noortekeskuse projekt sai suure surma ja ohverdustega eelmisel aastal valmis, äsja lõppes ehitushange. Ettevalmistustele on kulunud 100 000 euro ringis. Kuna ehitajad tahavad loodetust rohkem raha, on vägagi tõenäoline, et uuest majast tuleb suu puhtaks pühkida ja leppida vana maja remondiga.

Viiest pakkumisest kõige odavama teinud ehitusfirma tahaks töö eest saada pea kolm miljonit eurot, mis tähendaks linnale oodatust 300 000 euro võrra suuremat väljaminekut. Kui aga kontrollimisel peaks selguma, et pakkumine ei vasta linna esitatud nõudmistele, küsiks odavuselt järgmine ettevõte juba 3,3 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles