Aasta külaks pürgijatel lehma pole, aga pealehakkamist jätkub kõvasti

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõngu valla Tilga küla ning ka kaugema kandi rahvas käib nüüd koos Koopaaru talu õues seltsimajas, mis valmis eurotoetuse ja MTÜ Monarata rahaga.
Rõngu valla Tilga küla ning ka kaugema kandi rahvas käib nüüd koos Koopaaru talu õues seltsimajas, mis valmis eurotoetuse ja MTÜ Monarata rahaga. Foto: Kristjan Teedema

Paksu rahakotiga turiste tõmbavaid vaatamisväärsusi Tartumaa aasta külaks pürgivas Mellistes, Kaagveres, Kurepalus ja Tilga külas pole. Mis trumbid need maakohad siis lauale löövad, et uhke tiitel oma tarre tuua?

Kristina ja Tarmo Ruder kolisid kahe väikse lapsega Rõngu lähistele Tilga külla Koopaaru tallu 2005. aasta jaanuaris Tartust. Eelmine omanik oli vana maja veidi kõpitsenud, kuid vesi tuli ikka ühe pangega sisse ja solk teise pangega välja tassida. Ilmad olid lumised ja külmad – polnud just kõige soojem algus.

Ühel õhtul koju tulles leidsid Ruderid aga trepilt karbi munadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles