Lasterikkad pered võivad saada sooduskaardi

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aage Õunap.
Aage Õunap. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eesti Lasterikaste Perede Liit on välja töötamas perekaarti, mis annaks suurperedele palju soodustusi kauplustes, reisimisel ja erinevate teenuste kasutamisel.

«Me soovime luua perekaardi, mis on suunatud lasterikastele peredele, kes kuuluvad meie organisatsiooni,» rääkis Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. «Selle eesmärk on pakkuda soodustusi näiteks erinevate vaatamisväärsuste ja kultuuriobjektide külastamisel ning erinevaid teenuseid soodsama hinnaga.»

Tegelikult peaks see kaart hõlmama aga palju laiemat ringi: kauplused, vaba aeg, transport ja reisimine, majutus, ajalehed ja ajakirjad, teenused jne.

«See oleks ettevõtetele positiivne võimalus näidata oma sotsiaalset vastutustunnet, hoolimist ja positiivset hoiakut Eesti lastesse ning suurtesse peredesse,» leidis Õunap.

Kõigi partneritega sõlmitakse leping, mis ettevõtja poolt hõlmab soodustuste andmist ning perekaardi-kleebiste asetamist nähtavale kohale ning Eesti Lasterikaste Perede Liidu poolt ettevõtja kajastamist enda poolt hallatavates meediakanalites.

Perekaarti on võimalik taotleda kõigil Eesti Lasterikaste Perede Liitu kuuluvatel peredel, kus on lapsi kasvamas neli ja enam. Hetkel on selliseid peresid ligi 1500, mis teeb kokku üle 10 000 inimese. Iga pere saab taotleda ühe kaardi ning soovi korral saab teistele pereliikmetele taotleda lisakaardi.

Aasta jooksul on plaanis võimalike koostööpartnerite kaardistamine, infokirjade koostamine ning läbirääkimiste pidamine partneritega. Esimesed perekaardid on plaanis väljastada järgmise aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles