Linnakodanik võitleb tosina jõeäärse puu eest

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe pargiteede uuendamine ja kaldakindlustiste rajamine algas reedel, kui kopp kuhjas hunnikusse jalgteede sillutisplaate.
Ülejõe pargiteede uuendamine ja kaldakindlustiste rajamine algas reedel, kui kopp kuhjas hunnikusse jalgteede sillutisplaate. Foto: Sille Annuk

Linnakodanik Kalle Kulbok jätkab võitlust tosina Emajõe-äärse puu eest Ülejõe pargis, mis jäävad ette endise linnaarhitekti kavandatud vaateplatvormile. Linnavõimud ei pea aga võimalikuks platvormi nihutada ega ära jätta.

Kalle Kulbok tugineb nüüd oma võitluses seisukohale, et linnavalitsus ei ole saanud keskkonnaametilt luba pärnade ja hõberemmelgate raiumiseks, mis jäävad vaateplatvormile ette.

Ta juhib tähelepanu, et ehkki keskkonnaametilt on heakskiit Ülejõe pargiteede ja Emajõe vasakkalda kindlustiste uuendamise ehitusprojektile, on kooskõlastus antud märkustega. Seega puude raiumise luba ei ole ja praeguses õigusruumis oleks sellise loa andmist ka keeruline põhjendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles