Tallinnas käib kevadkoristus täie hooga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavate kevadpuhastus.
Tänavate kevadpuhastus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kevadkoristustöödel oli möödunud ööpäeva jooksul Tallinna tänavatel väljas kokku 49 tänavapuhastusmasinat ja 25 puhastusbrigaadi.


Tänaseks on koristatud Liivalaia, Ahtri, Sadama, Jõe, Narva mnt, Maneeži, Tuukri, Juhkentali, Odra, Türnpu, Russalka jalgrattatee, Poska, Raua, Vilde tee, Järveotsa, Nõmme tee, Ehitajate tee, Erika, Maleva, Sepa, Kalasadama , Sitsi, Tööstuse, Kopli, Rahu ristmik, Smuuli tee, Kadaka tee, Vabaduse pst ja Akadeemia tee, teatas Raepress.

Tänavate pesu tehti Ahtri, Pronksi, Sitsi, Tööstuse, Kopli ja Erika tänaval ning pestud on ka Pärnu maantee ja Akadeemia tee, Suur-Sõjamäe ja Liivalaia tänava ohutussaared.

Täna koristatakse Pärnu maantee lõigul Viru väljakust Viljandi maanteeni ja Adamsoni, Hariduse, Tõnismäe, Endla ja Juurdeveo tänaval ning Kaarli puiesteel. Kesklinnas koristatakse veel Kentmanni, Kaupmehe, Kauka ja Lembitu tänaval. Mustamäel käib koristustöö Ehitajate teel, Kadaka teel ja Keskuse tänaval. Põhja- Tallinnas tehakse puhastust jalgrattateedel ja jätkuvalt käib koristustöö Lasnamäel Laagna tee ning Peterburi maantee piirkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles