Noormees teenib aega lastekodus

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe asendusteenistujast Käopesa kasvataja Ragnar Kekkonen on parasjagu Annika ja Silvia toas järgmise päeva koolitükke teha aitamas. Ühel tüdrukul on küsimus vene, teisel eesti keele harjutuse kohta.
Kaitseväe asendusteenistujast Käopesa kasvataja Ragnar Kekkonen on parasjagu Annika ja Silvia toas järgmise päeva koolitükke teha aitamas. Ühel tüdrukul on küsimus vene, teisel eesti keele harjutuse kohta. Foto: Sille Annuk

Ragnar Kekkonenil (24) on enam kui pool teenistusajast läbi. Peab aga tunnistama, et laigulist vormi mehel pole, õppustel ta ei käi, kaevikut ei kaeva ning katelokis suppi ei keeda.

Ometi on Ragnar Kekkonen oma teenistusajal õppinud mõndagi. Ta on nimelt üks neist kutsealustest, kes valis kaitseväes ajateenimise asemel asendusteenistuse – tema «sõjavägi» möödub asenduskodus Käopesa kasvatajatööd tehes.

«Ragnar, tule! See vene keel … Ma ei oska,» kutsub oma kasvatajat kuuendas klassis õppiv Annika. (Käopesa kasvandike perekonnanimesid me selles loos ei nimeta.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles