Restoraniärimehe tapja karistus jäi jõusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenert - Ranner Reva kohtusaalis.
Kenert - Ranner Reva kohtusaalis. Foto: Raigo Pajula

Tallinna ringkonnakohus langetas täna otsuse, et restoraniärimehe Tiit Kangro tapnud Kenert-Ranner Revale maakohtus määratud pikk vanglakaristus jääb jõusse.

Samas tühistas ringkonnakohus maakohtu otsuse selles osas, mis puudutab Revalt läbiotsimisel ära võetud riideid. Kohus tegi uue otsuse, millega tagastatakse kohtuotsuse jõustumisel Revale läbiotsimisel ära võetud riideesemed.

Kohtuotsuse peale võib 30 päeva jooksul esitada kassatsiooni riigikohtule.

Reva taotles ringkonnakohtus enda õigeksmõistmist mõrvasüüdistuses. Harju maakohus leidis 27. septembril, et Reva süü mõrvas, kehalises väärkohtlemises, varguses, kelmuses, teise isiku nimele välja antud isikliku dokumendi kasutamises ja dokumendi võltsimises on tõendatud ning mees peab 19 aastaks vangi minema. Samuti peab Reva tasuma kahe tsiviilnõude katteks rohkem kui 1700 eurot ning hüvitama tuhandetesse eurodesse ulatuvad menetluskulud.

Süüdistuse kohaselt tappis Reva eelmise aasta 3. novembri hilisõhtul või järgneval ööl omakasu eesmärgil oma tuttava, 58-aastase Tiit Kangro, kelle kuulihaavadega surnukeha leiti mullu detsembri lõpus Kehtna vallas asuvast veehoidlast.

Politsei pidas Reva mõrvas ja muudes kuritegudes kahtlustatavana kinni 2011. aasta 6. detsembril. Revat on varem karistatud seitsmel korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles