Lastega tehtud töö tõi Sinilinnu

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konguta koolis logopeedina töötav Margit Ott algatas projekti, kus lapsed tegid vanadest müntidest ja nahast ehteid, võtmehoidjaid ning muid esemeid. Sadakond asja on juba valmis, aga münte heategevuseks mineva käsitöö meisterdamise tarbeks veel jagub.
Konguta koolis logopeedina töötav Margit Ott algatas projekti, kus lapsed tegid vanadest müntidest ja nahast ehteid, võtmehoidjaid ning muid esemeid. Sadakond asja on juba valmis, aga münte heategevuseks mineva käsitöö meisterdamise tarbeks veel jagub. Foto: Margus Ansu

«Kui inimene on valmis oma mugavustsoonist välja tulema, siis on lihtne head teha,» arvab Konguta kooli logopeed Margit Ott, kes valiti üheks Sinilinnu aastapreemia laureaadiks.

Pisikeses Konguta koolis käib vahetunnisagin ja kooliraadio kutsub üles kõiki väikseid detektiive ühe koolivenna kadunud prilliklaasi otsima.

Margit Ott juhatab teed soklikorrusel asuvasse ruumi, kus on eesti nahakunstile aluse pannud kohaliku mehe Eduard Taska kunstitöökoja seadmed ja masinad, mis nüüd laste kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles