Märt Meos: rahast tähtsamad on ideed

Heili Sibrits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaba Lava juhatuse liige ja vabatrupi R.A.A.A.M. juht Märt Meos on kindel, et Vaba Lava asutajaliikmetel pole teiste väiketeatrite või vabatruppide ees eelisõigust. «Maja ei saa teiste eest lukku panna,» lausub Meos, lisades, et praegu on R.A.A.A.M. harjunud olematutes tingimustes teatrit tegema ja niikuinii suurem osa R.A.A.A.M.i lavastusi etendub ka tulevikus väljaspool seda maja.


«Kuraatorid vahetuvad. Kui antud hetkel ei õnnestu oma lavastusega löögile pääseda, siis on järgmisel aastal uus võimalus. Pealegi pole praegu ühtegi saali. Suured teatrimajad on meie eest lukku pandud. Eelkõige kajastub see suhtumises, mis väljendub kõrges rendihinnas ja peegeldab konkurentsihirmu. Vaba Lava teatrikeskus on edasiminekuks võimas asi. Ühe hooaja jooksul saab seal ikkagi kümmekond lavastust esietendusõiguse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles