Tank ja Division lahkuvad reklaamiagentuuride liidust

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Edukad ja rohkelt auhindu võitnud reklaamiagentuurid Tank ja Division esitasid avalduse Eesti Reklaamiagentuuride Liidust (ERAL) lahkumiseks. Tänavustel reklaamiauhindade jagamisel aasta agentuuri Kuldmunaga pärjatud Tanki juhi Joel Volkovi sõnul on lahkumise põhjuseks rahulolematus ERALi tegevuse ja arenguga.

«ERALil pole praeguses ühiskonnas selget kandepinda ega ka ühtegi sisulist funktsiooni. See on kahetsusväärne ja kurb, kuhu ERAL jõudnud on,» ütles Volkov portaali Best Marketing vahendusel.

Divisioni partner Urmas Lilleorg lisas, et agentuuride ootused liidu suhtes on olnud tegelikkusest oluliselt kõrgemad, praegu aga ongi ERALi ainsaks reaalseks funktsiooniks Kuldmuna konkursi korraldamine. Eriti teravaks hindab Lilleorg puudujääke hariduse korraldamise osas ning administratiivse jõu vähesust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles