Kogenud noorte põlvkond asub teelahkmel

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noorest rallimeeste põlvkonnast on saanud enim tipptasemel sõite kõige noorem, detsembris alles 20. sünnipäeva tähistav Karl Kruuda.
Eesti noorest rallimeeste põlvkonnast on saanud enim tipptasemel sõite kõige noorem, detsembris alles 20. sünnipäeva tähistav Karl Kruuda. Foto: Ray Põder

Kaheksa aastat tagasi teismeliste poisikestena esimest korda autoralliga tutvust teinud seltskond – Karl Kruuda, Sander Pärn ja Martin Kangur – on jõudnud sellise vanuse ja tasemeni, kus tuleb otsustada, kas liikuda otsustavalt rahvusvahelise rallimaailma suunas või piirduda koduses rallikatlas tiirutamisega.

2004. aasta hilissügisel tavaliselt autoturult ostetud Ford Fiestadega alustanud seltskond arenes Urmo Aava ja Kuldar Siku juhendamisel iga aastaga. Ise ralliautoks kohendatud vanad Fordid ammendasid end kiiresti ja nende pealt liiguti Citroën C2 autodesse. Pärast mõne aasta möödumist läks juba iga noormees oma teed, ent kõigi nende mõttes oli ja on siiani jõuda rallimaailmas võimalikult kõrgele.

2012. aasta novembri lõpus on poiste unistused suured, kuid tahtmisest rohkem seab piire see, kui suur summa õnnestub sponsoritelt välja kaubelda. Tänase seisuga pole veel kellelgi midagi kindlat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles