Korterivaras pandi kauaks vangi

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem üksteist korda korterivarguste pärast kerge karistusega pääsenud Deniss Lvovi (paremal) kaheteistkümnes kriminaalkaristus oli maksimumilähedane – neli aastat vangistust.
Varem üksteist korda korterivarguste pärast kerge karistusega pääsenud Deniss Lvovi (paremal) kaheteistkümnes kriminaalkaristus oli maksimumilähedane – neli aastat vangistust. Foto: Andres Haabu

Sel nädalal mõisteti elukutselisele korterivargale Tallinnas viimaste aastate suurim, nelja aasta pikkune reaalne vangistus, maksimumilähedase karistuse sai tuntud allilmaautoriteedi korterivargast poeg Deniss Lvov (36).

Harju maakohtu teisipäevane otsus pani korterivargustega tegelevaid uurijaid kulme kergitama. Neli aastat reaalset vangistust. Seda sarivarguste eest, mille maksimummääraks on karistusseadustikuga ette nähtud viieaastane vangistus.

Viimase viie aasta jooksul pole professionaalsed korterivargad Tallinnas nii pikki vangistusi saanud. Tavaliselt on isegi karmimad karistused siin aasta või kahe pikkused vangistused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles