Tallinna jalgrattateed said tolmust puhtaks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattatee Kaarli puiesteel.
Jalgrattatee Kaarli puiesteel. Foto: Peeter Langovits.

Seoses saabuvate kevadpühadega tegid Tallinna tänavapuhastusfirmad möödunud ööpäeva jooksul puhastustöid kõikidel linna jalgrattateedel.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on Tallinnas üle 150 kilomeetri jalgrattateid. «Tänaseks on kõikidel Tallinna kergliiklusteedel, mida on kokku üle 150 kilomeetri, esmane kevadkoristus tehtud ja eelolevatel vabadel päevadel on linlastel võimalus kevadpühad tervislikult vabas õhus veeta,» vahendas Raepress abilinnapea sõnu.

Boroditš lisas, et koristustöid tehakse ka homme - suurel reedel ning sellele järgneval nädalavahetusel. «Ilmaennustajad on kevadpühadeks tallinlastele suhteliselt sooja ilma lubanud ja kuna me tahame linna talvesaastast võimalikult kiiresti puhtaks teha, tuleb pühade ajal tööd teha,» lausus abilinnapea.

Kommunaalameti andmetel töötas möödunud ööpäeval Tallinna tänavatel 30 ühikut tänavakoristustehnikat ja 25 käsitsitöö brigaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles