Hea uudis Taaramäele: tervis on korras

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgrattur Rein Taaramäe alustas ettevalmistust järgmiseks hooajaks, käies Lyonis meeskonna laagris arsti juures. Uuringud näitasid, et eestlase tervisega on kõik korras.

«Tegu on administratiivse laagriga, kus põhirõhk pole spordil, vaid muudel tegevustel (vereproovid, koormustest, südamefilm, kopsuloog, riiete mõõtmine, hambaarst, psühholoog, kingade uurimine, taastussokkide mõõtmine, veel vajalikud lepingute allkirjastamised ja mõni koosolek ning natuke trenni ka),» kirjeldas Taaramäe oma paf.comi blogis.

«Kõik teavad, et mul on allergiline astma erinevate õietolmude vastu, kuid kui seekord kopsuarsti ruumi astusin ja testi ära tegin, siis õnneks masin astmat ei tuvastanud, mis oli väga hea uudis. Südamefilm läks ka kenasti. Kõik töötas ning teist südant mul ei avastatud. Hambaarst ütles, et kõik on timm, ja psühholoog tunnistas mind ka normaalseks,» lisas Taaramäe, kes on laagris koos tiimikaaslase Gert Jõeäärega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles