Nädalavahetusel saab Lasnamäel lemmikloomi kiipida

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koera kiibistamine.
Koera kiibistamine. Foto: Ants Liigus.

Sel nädalavahetusel, 11. ja 12. aprillis toimub Lasnamäel Priisle turu parklas järjekordne lemmikloomade kiipimisaktsioon.


Koerte ja kasside soodushinnaga kiibistamine leiab mõlemal päeval aset kella 11-14 Linnamäe tee 61 ja 75 majade vahelises parklas, teatas Raepress.

Kiibi paigaldamine koerale maksab 200 krooni ja kassile 400 krooni. Kaasa tuleb võtta looma vaktsineerimispass. Kassi ja koeri saab vaktsineerida ka sealsamas kiipimistelgis. Loomi vaktsineeritakse marutaudi, hepatiidi, parvoviiruse, leptospiroosi ja kennelköha vastu. Kompleksvaktsiin koerale maksab 280 ja kassile 250 krooni.

Keskkonnaamet tuletab loomaomanikele meelde, et koerte registreerimine Tallinna linnas on kohustuslik. Alates käesoleva aasta algusest töötab Tallinnas spetsiaalselt loomadega tegelev munitsipaalpolitsei patrull, mis kontrollib ka kiibi olemasolu lemmikloomadel.

Kiipimishuvilistel lemmikloomaomanikel palutakse ennast võimaluse korral eelnevalt registreerida telefonil 58 325 248 või loomaarsti Jaak Jõksi e-mailil jaak@antnet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles