Skate-hallis hakatakse treenima rulatajaid

Elina Randoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aardla tänava skate-hallis saavad igas vanuses ja igasuguse sõiduoskusega rulatajad nüüd kolmapäeviti treener Jürgen Sarjase (paremal) käe all lihvi. Pildil on Sarjas koos rulakooli teise eestvedaja Hannes Paldrokiga.
Aardla tänava skate-hallis saavad igas vanuses ja igasuguse sõiduoskusega rulatajad nüüd kolmapäeviti treener Jürgen Sarjase (paremal) käe all lihvi. Pildil on Sarjas koos rulakooli teise eestvedaja Hannes Paldrokiga. Foto: Margus Ansu

Tartu skate-hallis alustas tegevust rulakool, kus algajad saavad õppida rulasõidu põhialuseid ja kogenumad lihvida treeneri käe all oma oskusi ja tehnikat.

Treeningud algasid ametlikult küll kaks nädalat tagasi, aga kuna esimesel korral huvilisi ei olnud ja teisel korral tuli neid vaid paar, siis tegelikult võib öelda, et päris käima need veel läinud ei ole ja uued sõitjad on oodatud.

Eesti Tänavaspordi Liidu juhatuse liige Hannes Paldrok rääkis, et Tallinnas on samasugune rulakool tegutsenud juba 2009. aastast. Kuna ta ise tuli Tartusse õppima, siis tundus talle hea mõttena seesugune kool ka siin käima panna. Kusagil mujal tänavaspordi liit midagi sellist teinud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles