Nurm: väiketalud on ohus

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe kohalike põllumeeste katusorganisatsiooni, Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhi Kaul Nurme sõnul on maaelu toetuste suunamine talupidajatele oluline nii maaelu säilitamise kui ka toidujulgeoleku seisukohalt.
Ühe kohalike põllumeeste katusorganisatsiooni, Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhi Kaul Nurme sõnul on maaelu toetuste suunamine talupidajatele oluline nii maaelu säilitamise kui ka toidujulgeoleku seisukohalt. Foto: Mihkel Maripuu

Eestimaa Talupidajate Keskliidu juht Kaul Nurm püüab mõjutada Brüsseli ametnikke tegema otsuseid, mis aitaksid ellu jääda ka Eesti peretaludel.

Kaul Nurm, tulite just (intervjuu on tehtud neljapäeval – toim) Balti põllumeeste traktori Brüsselisse jõudmise puhul korraldatud miitingult. Kuidas see kulges?

Meedia tähelepanu oli piisavalt suur, kahju ainult, et rahvas seda oma silmaga ei näinud, sest tegu on muust liiklusest eraldatud paigaga. Kohal olid ka Läti ja Eesti peaminister ning Leedu president. Olime niisama ühiselt koos ja laulsime natuke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles