Valus lahkuminek – Kuusmaa tahtis üht, meeskond teist

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa (seljaga) on saatnud vihase repliigi käsi laiutava tsentri Frank Elegari suunas. Gary Wilkinsoni ja Priit Lehismets    pilgust võib näha ootust, millega ameeriklane vastab, Keith McLeod viibib aga hoopis omas maailmas. Iseloomulik hetk Kalevi seni viimasest kohtumisest.
Aivar Kuusmaa (seljaga) on saatnud vihase repliigi käsi laiutava tsentri Frank Elegari suunas. Gary Wilkinsoni ja Priit Lehismets pilgust võib näha ootust, millega ameeriklane vastab, Keith McLeod viibib aga hoopis omas maailmas. Iseloomulik hetk Kalevi seni viimasest kohtumisest. Foto: Liis Treimann

Midagi pidi juhtuma – kas lahkub Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa või mõni tema juhendatav mängija, sest sellises seisus ei saanud enam edasi minna. Lahkuma sunniti Kuusmaa.

Kui Kuusmaa sisenes laupäeval pisut enne keskpäeva Rocca al Mare suurhallis asuvasse Kalevi kontorisse, oli klubi president Ivar Valdmaa koos oma mõttekaaslastega tema saatuse juba otsustanud. Ilmselt langetati otsus reede õhtul, sest viimased kaks ja pool hooaega meeskonda juhtinud mehe ettepanekuid ei hakatud enam ära kuulamagi.

Kuusmaa vallandamine – poliitiliselt korrektselt nimetatakse seda lepingu lõpetamiseks poolte kokkuleppel – polnud sugugi emotsioonidele tuginev otsus. Valdmaa sõnul olid meeskonnas asjad paigast ära juba ammu. Tegelikult tunnistas seda ka Kuusmaa ise, kelle viimane päästeplaan nägi ette ühe või kahe leegionäri lepingu lõpetamist ja selle abil kogu meeskonna sisekliima parandamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles