Tassike pühitsetud kanapuljongit

Põim Kama
, Kultuurikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar aastat tagasi koondatud Laura (vasakult, Külliki Saldre) päevi täidavad seriaalid. Vahetevahel pakub ta teleka ees kohvi, puljongit ja muud juua-süüa ka tütrele (Maria Soomets), kellega tal puhkeb sealjuures alatasa nääklusi.
Paar aastat tagasi koondatud Laura (vasakult, Külliki Saldre) päevi täidavad seriaalid. Vahetevahel pakub ta teleka ees kohvi, puljongit ja muud juua-süüa ka tütrele (Maria Soomets), kellega tal puhkeb sealjuures alatasa nääklusi. Foto: Margus Ansu

Urmas Lennuki «Remondimehe» esietendus tuletas meelde Ain Mäeotsa lavastatud Martin McDonagh’i «Mägede iluduskuningannat», mis tuli vaatajate ette 1999. aastal.

Käisin Vanemuises seda vaatamas oma kolm-neli korda. Ikka ja jälle pakkus Herta Elviste ja Liina Tennosaare pillikeelena pingul duett elamuse. Nüüd tahaksin samamoodi jälgida võrdselt võimsa naispaari, Külliki Saldre ja Maria Soometsa küpsemist ja kasvamist ema ja tütre rollis Urmas Lennuki lavastuses «Remondimees».

Naiste üksildus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles