Rock läheb täna ukrainlasi võitma

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Južnõi meeskond pööras Ukrainas Tartu mängujuhile Justin Ingramile erilist tähelepanu, viskas Ingram lõpuks üleplatsimehena 25 punkti. Võiduks sellest ometi ei piisanud.
Kuigi Južnõi meeskond pööras Ukrainas Tartu mängujuhile Justin Ingramile erilist tähelepanu, viskas Ingram lõpuks üleplatsimehena 25 punkti. Võiduks sellest ometi ei piisanud. Foto: Juznõi Himiku koduleht

EuroChallenge’i sarja avamängus Južnõi Himikule vaid ühe punktiga alla jäänud Tartu Rock läheb täna õhtul kodusaalis ukrainlastelt revanši nõudma. Vigastatud Joosep Toome osalemine on aga suure küsimärgi all.

«Selline kahtlane,» vastas Joosep Toome eile küsimusele, kuidas on lood tema vigastatud sõrmega. Toome väänas oma nimetissõrme nädal tagasi võidumängus prantslastega ning jättis seetõttu vahele ka reedese Balti liiga mängu Valgaga.

«Sõrm käis tagurpidi, liigesest korra välja. Luu on terve, aga tekkis pehme koe venitus,» kirjeldas Toome vigastust. Pärast seda pole ta meeskonna treeningutes mängulist osa kaasa teinud, sest haiget saanud sõrm laseb küll ettevaatlikult visata, kuid mitte püüda tugevaid sööte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles