Jääkeldri rühm leppis kokku demokraatiadebati tegevuskava

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:JÄÄKELDRI ÜMARLAUD, ALGATUSRÜHM :TALLINN, EESTI,26NOV12
Nn. Jääkeldri seltskonna algatusrühm kogunes oma esimesele koosolekule. Kokkusaamine oli Koosyöökogu ruumides ja seda juhtis OLARI KOPPEL
pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES
TLNPM2:JÄÄKELDRI ÜMARLAUD, ALGATUSRÜHM :TALLINN, EESTI,26NOV12 Nn. Jääkeldri seltskonna algatusrühm kogunes oma esimesele koosolekule. Kokkusaamine oli Koosyöökogu ruumides ja seda juhtis OLARI KOPPEL pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Eile õhtupoolikul kogunesid Eesti Koostöö Kogu juures läinud nädalal presidendi ümarlaual käinud osapooled, et leppida kokku üleriigilise demokraatiadebati tegevuskava.

Algatusgrupi liikmed otsustasid, et arutelu tarbeks luuakse veebipõhine ühisloomekeskkond, milles inimesed saavad end ID-kaardiga identifitseerides parandusettepanekuid teha. Samuti võetakse vastu e-kirja või posti teel saabunud ettepanekuid. Facebooki aruteluks kasutama ei hakata.

«Tegime kaks alatöörühma, kellest esimene hakkab mõtlema tehnilise lahenduse, teine metoodika peale, ehk mil viisil pöördutakse kodanike poole,» kirjeldas Eesti Koostöö Kogu juhataja Olari Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles